Min dag var i onsdags, egentligen så är väl alla dagar mina, det är jag som väljer vad jag gör av dagarna och jag försöker fylla mina dagar med liv och inte mitt liv med dagar, det har jag inte tid med, vill ha så roligt och trevligt som möjligt medan jag vandrar på denna gjord. Men i onsdags var det min dag på “riktigt” för då var det ju min födelsedag, jag har sedan dess firar i många dagar och har inte hunnit in och gjort något inlägg om allt mysigt och roligt jag gjort. Men nu är jag här och tänkte börja med den fina kväll jag fick bland annat med mina underbara söner som satte sig i bilen efter jobb och skola för att fira sin gamla mamma :-). Bestämt sedan tidigare att vi skulle äta middag på The Public, nära och gott, ett perfekt ställe när man inte vill äta en sjurättersmiddag med stjärnor i menyn. Glada, nöjda och belåtna blev vi iallafall och så här såg våran kväll ut…

Public Sundbyberg

public sundbyberg 2

public sundbyberg 3

public sundbyberg 4

public sundbyberg 1

public sundbyberg 7

public sundbyberg 5

public sundbyberg 6
Mina underbara skatter som jag får träffa på tisdag igen, då skall vi gå ut och äta och fira den “Lille” som blir stor…

Ha en fin söndag, själv skall jag jobba lite grann idag 🙂

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Min dag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *