filip 2

Det var en gång för 18 år sedan, en liten kille kom till världen och såg dagens ljus, våran egna Lilla Prins, därav namnet Carl Filip, han har sedan dess varit min alldeles egna lilla prins och kommer så alltid vara. En prins med stort hjärta fyllt med ömhet och kärlek. En prins som jag rest runt “hela världen” tillsammans med, från små barnsben fram till nu, stor och ståtlig, och jag hoppas vi får uppleva många fler härliga resor genom livet tillsammans. Varje dag tillsammans med honom är en resa, bara att prata med honom i telefonen gör mig glad, alltid så snäll och omtänksam, svarar alltid när man ringer, tar sig alltid tid för lilla mamma, han är en ögonsten av största rang! (tillsammans med storebror naturligtvis). Och idag fyller denna fantastiska kille 18 år! Det är helt ofattbart! Jag förstår inte vart dessa år tagit vägen, snart står han helt på egna ben, körkort, egen bil, eget boende… det är lite så att mamma hjärtat blöder <3

Men idag vill jag gratulera och hylla denna fina kille från hela mitt hjärta

Stort GRATTIS på 18 årsdagen älskade Filip!

 

filip 3

Vi ses ikväll mitt hjärta!

Kram

Mamma

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “18 år senare….”

  1. Stort grattis till din fina son!
    Jag undrar också hur det gått till att man fått så stora barn… nyss var de ju små.

    Vilken mysig tjejfest du bjöd på och vilken ursnygg klänning!
    ha det fint!
    Kram Katarina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *