black friday

BLACK FRIDAY – Alla shopaholics dröm, iallafall om man bor i USA, där kan man verkligen shoppa loss ordentligt. Black Friday infaller alltid den fjärde torsdagen i november i USA och är den största shopping – och readagen. Det är även den här dagen som julhandeln inleds och amerikanarna börjar juldekorera och julhandla. Det är helt galet, har aldrig varit där men skulle väldigt gärna vilja :-), butikerna har oftast öppet från midnatt eller så öppnar dom mellan 5-7 på morgonen och har öppet till sent på kvällen. Det är ingen officiellt ledig dag för amerikanarna men många skolor och arbetsplatser håller ändå stängda för att man skall kunna gå ut och shoppa…. häftigt! Men vi här hemma behöver väl inte vara sämre, eller hur? Jag har hittat en sida som ni redan nu kan anmäla Er till för att få riktigt bra rabatter och priser på inför BLACK FRIDAY. Här kommer ni att kunna få erbjudanden både om mode och inredning, det enda ni behöver göra är att anmäla er mailadress så får ni “första tjing” på rabatterna som släpps… Missa inte det! För lite shoppingkul ska vi väl ändå ha när det är Black Friday, då vi har möjlighet att “tjäna” galet mycket pengar :-). Varför inte redan nu börja köpa julklappar? Billigare kommer det inte att bli…

black friday 3

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “BLACK FRIDAY”

  1. Personligen gillar jag Cyber Monday mycket bättre. Då kan man sitta hemma framför datorn och klicka hem istället för att trängas i butiker. Har nog aldrig själv gått upp tidigt för att handla på Black Friday…men det är ju dagen efter Thanksgiving och då är man oftast lite mör efter all mat och kanske lite vin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *