“Den Lilla Svarta” som alla kvinnor “bör” ha, men som aldrig finns där i garderoben när man behöver den eller vill ha den, känner ni igen det? Jag är “periodare” när det gäller klänningar, ibland använder jag det inte alls och ibland går jag i klänning var och varannan dag, den sista tiden har det varit mycket klänning, både till vardags och till fest. Dessutom kommer vi närmare och närmare adventsfiranden, jul och nyår så idag tänkte jag tipsa om några klänningar som har blivit mina favoriter, med tanke på att det är så många som skrivit till mig den sista tiden och just frågat vart mina klänningar kommer ifrån, klänningar som man kan använda vid många olika tillfällen, inte bara vid dom riktigt festliga tillfällena, man kan till och med ha dom på jobbet, det är egentligen den bästa klänningen, för hur många gånger är man på den där riktigt flotta festen? Och hur många gånger använder man den där riktigt tjusiga och lyxiga klänningen? Jag tycker det är bättre att satsa på en klänning som man på olika sätt kan dressa upp eller dressa ner med olika accessoarer. Har fyra klänningar, alla hittade jag på Tullhuset, som jag tänkte visa er, jag vet att några redan börjar ta slut i storlekarna så vänta inte för länge om ni tänkt köpa en klänning, det blir helg och fester för alla, trots att man tror själv att man än “ensam” om att behöva något nytt 🙂

Tullhuset
Den här gudomligt blåa klänningen kommer från Valerie
Tullhuset 2
Smycken hittar ni Här

Tullhuset 1

Tullhuset 3
Vid intresse av dessa “pärl” skor kontakta butiken 🙂

Tullhuset 8

Tullhuset 7
Den här klänningen har blivit en favorit att bära även till vardags, den kommer från Marella

dagens outfit 3
Många favoriter finns det i garderoben just nu, här är ytterligare en från DAY

Tullhuset 6

Tullhuset 4

Tullhuset 5
Och denna härliga klänningar med spetsdetaljer… I love it!! Kommer från Valerie

Det var mina “små svarta” …

Hoppas ni hittar nåt som passar även Er, alla klänningar hittar ni Här

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *