Jul, strålande jul, snart är du här för att hälsa på igen, det är dags att börja skriva önskelista till tomten, inhandla julklappar, klappa om skinkan, koka knäcken och bränna mandeln, äntligen! Precis lika barnsligt förtjust jag är i att fylla år lika förtjust är jag i julen, julen betyder mycket för mig och att få vara nära dom jag älskar. Men för att få lite julstämning så måste man naturligtvis pynta och göra fint också och redan nästa helg är det första advent och då får vi ställa “stakarna” i fönstret :-). Förra veckan när jag var på Tullhuset infann sig verkligen en härlig julstämning, butiken var fylld med jul och härligheter som jag måste få fresta Er med…

Tullhuset 6

julpynt 2

julpynt

Tullhuset 7

Tullhuset 8

Tullhuset 9

Tullhuset 11

day jul
Underbara juldekorationer från DAY att hänga i granen eller riset

Tullhuset 2
Den här ljusstaken från Watt och Veke är ju bara så läcker, man tänder en lampa för varje advent…  Den hittar ni Här

Förutom all jul så kunde jag ju inte låta bli att gå runt bland all inredning på övervåningen….

Tullhuset 16

Tullhuset 13

Tullhuset 14

Tullhuset 12

Tullhuset 9

Tullhuset 15

Tullhuset 10
Och sen har vi då det gudomliga bordet! För alla Er som frågat vart man kan köpa det.. nu finns det på Tullhuset, ring butiken för mer info!

All jul hittar ni Här, bara att gå in och leka jultomte 🙂 själv skall jag äta en bit mat och sedan ta lite glögg och pepparkaka, bara för att jag vill 🙂

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Jul, jul, strålande jul”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *