afternoon tea

Afternoon Tea – alldeles för mig själv, en helt vanlig måndag! Jag älskar att  njuta och ta vara på livet och försöker alltid hitta dom här små tillfällena till att ha det bra i vardagen. I går när jag kom hem ifrån jobbet, trött, sliten och ruggig efter en kall dag, känner dessutom att en förkylning är på gång, kanske var dumt att träna på morgonen, men det är ju som ett gift så jag kan inte låta bli :-). Hursom så ville jag bara vara och reflektera över dagen och saker som händer i mitt liv just nu, saker som jag inte kan förklara men som påverkar mig enormt mycket. Så för att samla mina tankar och funderingar gjorde jag det lite mysigt för mig själv med en Afternoon Tea, lite soft musik i bakgrunden, tända ljus och en god kaka. Man skall skämma bort sig själv, eller hur?

afternoon tea 1

Men nu är det dags att återkomma till vardagen och tisdagen , men har ju även idag något roligt att se fram emot efter jobbet, Maria och jag skall ju på The Venue för en Duo behandling, SÅ skönt det skall bli!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Afternoon Tea”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *