blossa 15 1

Homeland och glögg blev söndagsmyset för min del. Efter att ha jobbat hela dagen kommer jag hem, väldigt hungrig och enormt trött, kända bara att jag ville hoppa upp i soffan och inte göra någonting. Självklart måste ju middagen lagas, men sen blev det soffläge. Även den här söndagen njöt jag av ett glas glögg, som jag skrev tidigare så tycker jag att Blossa 15 är ganska god.. glöggen tillsammans med mina enormt goda lussebullar och Åre Bageriets pepparkakor med citron smak till är bara en smaksensation! Och på söndagarna går ju nu Homeland på tv igen så trotts min trötthet så blev söndagskvällen helt ljuvlig, mys med glögg och Homeland, det var en fin avslutning på veckan :-). En sån där kväll när livet känns både skönt och lätt…

blossa 15

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Homeland och glögg”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *