Lyxx på lunchen är det väldigt sällan jag hinner med, för det mesta så är det en snabb lunch i bilen och sedan iväg igen, så ser mina dagar ut, men idag skulle jag byta däck på lunchen och fick en lite lucka där emellan så då passade jag på och lyxxa lite, men inte så att jag satte mig ner och åt någonting, nej, jag har fortfarande inte ätit någon lunch 🙁 utan jag gick in till butiken Lyxx i  Mörby Centrum, en härlig butik fylld med mode och inredning. Här hittar man mycket fina märken och blir sugen på att köpa med sig det mesta i både kläder och inredning. I dag var jag ute efter en stor svart halsduk som jag skall ha imorgon på ett event som jag och Maria skall på, och det hittade jag, en mjuk och go från Beck Sööndergard, medan jag gick där och spanade in allt fint så passade jag på att knäppa lite kort för att visa er hur mysigt det var där, så bor ni i närheten eller har vägarna förbi tycker jag ni skall gå in i butiken och titta.

Lyxx 3

Lyxx 4

Lyxx 5

Lyxx 6

Lyxx 8

Lyxx 7

Lyxx 1

Lyxx 2

Lyxx

Lyxx 9

Lyxxigt va 🙂

Nu skall jag fortsätta lyxa, är så trött och har ont i hela kroppen, så jag skall knappa hem lite mat, lite Chicken Tikka Masala med leverans till dörren och självklart kvällens avsnitt av Bachelor!

Ha en fin Lillördag <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *