advent

Första advent kan man väl “fira” ända fram till andra advent, eller hur? Jag tycker det är en härlig tid just nu, trots att jag inte är så förtjust i vinter och mörker, men just den här tiden vid julen är så mysig och nu tar jag alla tillfällen jag kan att njuta av glögg, pepparkakor och lussebullar. Ikväll har vi bakat pizza här hemma och vad passar väl bättre än att sen krypa upp i soffan med lite glögg och titta på “Så mycket bättre”.  Är lite trött idag efter en vecka fylld med event och julbord, dessutom har jag jobbat idag så det är med glädje jag hoppar upp i soffan med myskläder och filten ;-). Och som sagt, det är ju fortfarande första advent, imorgon har jag anledning att dricka glögg och äta mina goda lussebullar igen, för då är det ju andra advent, tänk så bra man kan ha det 🙂

advent 2

advent 1

Hoppas ni också får en fin lördagskväll <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Första advent”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *