marinstaden

Marinstaden i Nacka, där kan ni bo om ni vill bo sjönära och känna att ni vill ha lite extra flyt i livet … Det här läckra huset som ligger vid Marinstaden i Nacka är till salu för en nätt summa på 8 250 000 kr! Närmare vattnet än så här kan man nog inte bo. Marinstaden är ett nybyggt område och som fortfarande håller på att byggas. Alldeles intill huset har du “parkeringsplatsen” för båten.

Entréplanet har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönster vetter mot terrassen och vattnet, vilket gör att du kan hoppa direkt i plurret från vardagsrummet.

En trappa ner, under vattnet, kan du värma dig i bastun och hänga i loungen.

På översta våningen finns två sovrum samt ett allrum med en kamin. Härifrån når du också balkongen.

Kolla in bilderna!

marinstaden 1

marinstaden 2

marinstaden 4

marinstaden 6

marinstaden 5

marinstaden 3

Huset ligger ute på Hemnet så det är bara att gå in och buda 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Marinstaden”

  1. Jomen hej o hå vad läckert. Älskar närhet till vatten. Så fint. Vill ha, vill bo där. Jag som går och funderar på flytt, ska jag flytta, ska jag inte flytta så går tankarna. Något vattennära önskar jag men detta är lite för dyrt för min plånbok. Drömma kan man ju…….
    Kram
    Maria

  2. Ett väldigt speciellt boende! Vi var faktiskt och titta på ett sånt objekt i Pampas Marina. Det var typ vindstilla, men jag blev ju ändå helt snurrig av att bara gå runt där. Men det var ju kul att titta!

    Kram Lena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *