Nu är det jul igen

Nu är det jul igen! Åtminstone dags igen för ytterligare ett julbord, även den här kvällen på Gamla Riksarkivet här i Stockholm. I tisdags var första gången jag var där och medvetet så provsmakade jag inte allt den kvällen, för jag visste ju att jag skulle dit igen! Så ikväll tänker jag gå “all in”, har laddat hela dagen plus att jag startade upp dagen med ett träningspass (för att kunna äta utan att få dåligt samvete). Precis som i tisdags så ser jag verkligen fram emot kvällens julbord, är SÅ hungrig just nu! Men tyvärr så har vi inte bordet förrän klockan 20:30 så vi smygstartar kvällen här hemma med ett glas prosecco innan vi går, det får man väl göra :-). Och kan ni tänka Er, idag är det bara 2 veckor kvar till jul.. är ni klara med alla julklappar? Det är INTE jag, men hoppas kunna bli det i helgen… har inte ens börjat slagit in paketen ännu, inte likt mig, men har lite för mycket runtomkring mig just nu, men snart skall jag också ta jul, i allafall i tankarna 🙂
Hoppas ni får en lika fin kväll som vi skall försöka ha <3

nu är det jul igen 1

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Nu är det jul igen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *