Dagens outfit… fredag… snart 3:e advent.. 2 julbord och 1 väntar här i veckan… Ja det är väl ungefär så min vecka har sett ut. Har en trötthet i kroppen som inte vill ge sig, skulle behöva gå till optikern och göra en ny synundersökning, men ingenting hinns med! Veckan har gått i 120! Förutom jobb så var det nagelfix i måndags, julbord tisdag, frissan och jobb onsdag, julbord torsdag, lugnt i kväll fredag och imorgon julbord igen! Har nog aldrig hänt att jag har ätit fyra julbord på i stort sett en vecka, det är ju tur att man tycker om julmat men man kommer väl att se ut som en julgris efter den här julen 🙂 Har ni ätit något julbord ännu? Fått någon favorit? Har i veckan, vid två tillfällen faktiskt, varit på Gamla riksarkivet och det var väldigt gott och trevligt, imorgon väntar julbord ute på Fjäderholmarna och det vet jag sedan tidigare att man aldrig blir besviken på. Men förutom allt som har hänt under veckan så har jag naturligtvis haft kläder på mig också… och så här har min vecka sett ut!

dagens outfit 2

dagens outfit 1
Klänning Dry Lake Nelly halsband IOAKU

dagens outfit 5
Tröja Ganni Jeans ZARA boots RM Williams Tullhuset Jacka köpt hos Wink

dagens outfit 6
Skjorta Zara kavaj NN 07 jeans Nude boots Bianco

dagens outfit 7
Kofta Veronica Virta topp Gina Tricot byxor Lindex


dagens outfit 4
Tröja IRO Wakakuu skinntights By Malene Birger boots Kurt Geiger väska Club Monaco

dagens outfit
Topp och byxor ZARA kavaj Gina Tricot boots Bianco

dagens outfit
Topp Lindex byxor H&M halsband IOAKU

dagens outfit 1

dagens outfit 3
Spetstopp Baum und Pfergarden byxor Hunkydory allt från Butiken GEIST clutch Lindex boots a Pair Tullhuset

dagens outfit 4

Det var allt för den här veckan, hoppas ni känner er nöjda och inspirerade av att ha tittat in här hos mig idag. Nu önskar jag Er en riktigt härlig fredagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Dagens outfit”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *