Newport Home

Newport, hos dom kan man hitta det mesta till hemmet och nu till jul blir jag alldeles sjuk utav alla fina saker dom har, hade jag ett större hem skulle jag kunna köpa det mesta. Sticker in huvudet lite snabbt här på fredagsmorgonen innan det är dags att ta tag i dagens träningspass före jobbet. Var ju på julbord igår så jag är lite trött… kan inte förstå det 🙂
Hursom, ni som går i julklappstankar och inte riktigt vet vad ni skall köpa, kolla in Newport

 

Och för alla Er som frågat efter vart min solspegel kommer ifrån, den hittar ni HÄR

newport

Bara ett litet julklappstips så här på fredagsmorgonen 🙂

Ha en fin dag så ses vi här igen i eftermiddag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Newport”

  1. JA! Newports saker går jag också verkligen igång på! Älskar allt! Men jag får nog byta hus för att köpa allt på NP eftersom stilen inte riktigt stämmer överens. Men några saker kanske… 🙂

    Ha en fin fredag!

    Kram Lena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *