Ellos i mitt hem! Jag kan inte låta bli att av att bli fascinerad över Ellos sortiment vad gäller heminredning, köpte i och för sig en supersnygg skinntopp därifrån för några veckor sedan också, så det finns även kläder som är riktigt snygga. Men när det gäller heminredning är jag en “stor” kund, så mycket snyggt till så bra priser, vilket gör att man kan byta ut och göra om lite oftare, eller fylla på det man tycker saknas. Många skriver till mig och frågar vart vissa saker kommer ifrån och det mesta kommer faktiskt från Ellos så jag tänkte visa lite bilder och inspiration här ikväll…

ellos 6
Lampan hittar ni HÄR

ellos 2
Mattan hittar ni HÄR

ellos 4

ellos 5

ellos 3
Lampan hittar ni HÄR

Hemma hos
Den snygga guld/spegelbrickan hittar ni HÄR

Dessutom har ni 25 % rabatt fram t.o.m 13 december med koden 325441 så passa på ….

Trevlig lördagkväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Ellos”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *