julklappar 3

Julklappar högt och lågt. Känner att det är dags att börja ta tag i det här med julen och julklapparna, dags att se över vad jag redan köpt och komplettera med det som saknas. I lördags gav jag mig ut bland alla andra julklappshandlare, blev dock lite förvånad över att det inte var fullt med folk överallt, visst, det var folk, men inte i den utsträckningen jag trodde att det skulle vara. Jag har ju sagt det så många gånger, och jag säger det igen, att jag formligen älskar julen, men i år är jag inte riktigt med, jag känner att jag inte är där, i varken kropp eller själ, jag försöker, men jag når inte riktigt ända fram. Jag har inte den där glädjen till att pynta och pyssla, glädjen till att göra allt julgodis och det gör mig både ledsen och frustrerad. Jag vill inte känna så här, jag som älskar julen! Men tyvärr så finns det annat som tar upp mina tankar och min tid just nu… Men det var iallafall väldigt julfint på NK och så fick jag mig en liten fikastund också 🙂

julklappar 2

julklappar

julklappar 1

Hoppas ni får en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *