Dagens outfit och vi har kommit fram till juldagen! Juldagen, kanske den “tråkigaste” dagen på året, när jag oftast inte gör speciellt mycket, är mätt som satan efter julafton och ändå fortsätter man bara att äta för att det skall vara så på något sätt. Men jag har inte missat mina träningstillfällen under helgen så jag äter och njuter och framförallt mammas Ris ala malta, ni skulle bara smaka den!! I morse fick hon ställa sig och koka en ny sats som jag kan få ta med mig hem, jag kan göra skinka, rulla köttbullar, baka julgodis men Ris ala maltan ger jag mig inte ens på, provade ett år, men så länge den inte smakar som mammas så låter jag bli 🙂
Och precis som alla andra veckor så har dagarna bestått av olika outfits och här kommer dom…

dagens outfit 8

dagens outfit 10
Cashmere tröja El Cote Engles halsduk Louis Vuitton Jeans Filippa k

dagens outfit 9
Man lyckas inte alltid framför kameran 🙂

dagens outfit 2
Tröja samsoe/samsoe jeans Replay skor Pretty Ballerina

dagens outfit 3
Jeansskjorta Ralph Lauren Denim & Supply väst Plain Vanilla mockabyxor Provrummet boots By Malene Birger

dagens outfit 4
Topp By Malina Plain Vanilla jeans Ralph Lauren Denim & Supply boots Primeboots Plainvanilla

dagens outfit 5
Skinnklänning ZARA väska Michael Kors, Wakakuu skor Rizzo smycken IOAKU och Hermes

dagens outfit 6
Örhängen och ring IOAKU armband Hermes väska Michael Kors

dagens outfit
Topp H&M kavaj Zaldig & Voltaire skinntights By Malene Birger Clutch Lindex smycken IOAKU pumps Rizzo

dagens outfit 7
Clutch Lindex (förra julen) Pumps Rizzo smycken IOAKU

 dagens outfit
Kappa Morris halsduk Louis Vuitton väska Tory Burch

dagens outfit 1
Skjorta Maruschka de Margò, kavaj Lyxx skinnbyxor &other Stories boots aPair Tullhuset

Julaftonens outfit kommer i nästa vecka då jag tyvärr inte hunnit tagit hand om bilderna från igår…

Önskar er en riktigt fin Juldag <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Dagens outfit”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *