image

Uppesittarkväll, något som hör dan före dan till men för våran del var det inte Bingo Lotto som underhöll oss, vi var ganska duktiga på att underhålla oss själva. När jag själv kom upp, lite tidigare än mina älskade söner blev det naturligtvis ett besök hos Kardemumma och sedan en mysig träff med min kusin. Förutom det så fick jag baka ytterligare en sats med Oreobollar, haha.. populära bollar det där! Men sen, när alla väl var på plats så blev det Tacos och julklappsleken. En lek som “aldrig” tar slut, en lek där man verkligen skrattar och har roligt, i år var det verkligen fina klappar vi “slogs” om! Bjuder på några bilder från kvällen…

image

image image image

Julen forsätter i sin gilla gång och själv skall jag ut på nya äventyr…

Önskar Er en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Uppesittarkväll”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *