Rea hos Ellos! Kan det bli bättre så här i början på året!? Alla dagar året om kan man i och för sig alltid gå in hos Ellos och hitta något snyggt till hemmet eller till garderoben. Men just nu pågår deras stora rea och självklart hittade jag några godbitar… Själv knappade jag hem en vit sängkappa till sängen i linne. Har lite småidéer om hur jag vill göra i sovrummet :-). När jag ändå var där inne och letade runt passade jag på att plocka ut mina favoriter som passar i köket, sovrummet, vardagsrummet, trädgården….

Rea hos Ellos

Passa på att gå in hos Ellos och titta vad rean har att erbjuda!

Önskar Er all shoppinglycka 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Rea hos Ellos”

  1. God morgon! Vackra ting du valt ut. Jag har både klickat och fått mitt hemlevererat redan. Bland annat Kott-ljusstakarna, Riktigt gedigna, så de blev jag väldigt nöjd med. Önskar Dig en fin trettondagsafton, kram Kate

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *