Mission Impossible Rogue Nation säkert en film som många av er såg redan när den gick på bio, men det har inte jag gjort! Så långt in på den sena lördagstimmen var det filmtajm här hemma och då var det Mission Impossible Rogue Nation som spelades upp, tillsammans med en skål med godis 🙂
Mission Impossible Rouge Nation med den erfarna IMF-agenten Ethan Hunt och hans team som tar sig an ännu ett omöjligt uppdrag när de ger sig på en internationell skurkorganisation lika skickliga som dem själva, och de är fast beslutna att förgöra IMF.
Mission Impossible filmerna är lite som James Bond filmerna tycker jag, man vet lite redan utgång och avslut men “måste” ändå ses….

mission impossible

mission impossible 1

Har ni inte sett den, se den gärna, jag ger 4/5 ….

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *