snön faller

Snön faller… Det är ju så vackert när det blir vitt på backen, dessutom mycket ljusare. I går efter jobbet, när snön föll som finast blev det en lång härlig promenad i kylan men med rätta kläder så är det bara skönt. Så sagt och gjort, på med varma skor, mössa, vantar och varmaste jackan och sedan ut i friska luften. Det fanns dock ett mål med promenaden 🙂 efter promenaden var målet en varm och god Kaffe Karlsson på The Public, jag dricker normalt inte kaffe (det är det värsta jag vet…) men när det gäller Kaffe Karlsson så går det bra… ja jag har lite konstiga idéer för mig ibland :-).
Men som sagt, innan den frestelsen blev det några raska steg i snön…

snön faller 6

snön faller 1
En liten Kaffe Karlsson….

snön faller 2

snön faller 3
….. som övergick i ett glas rött…

snön faller 4

snön faller 5

snön faller 7
… som slutade i en middag 🙂

Men det är härligt att vara spontan och inte alltid planera vad som skall göras.. eller vad säger ni?

Idag har lördagen bara farit förbi, var upp och tränade imorse, ordnade klart med födelsedagspresenterna till min stora skatt och slutligen något riktigt tråkigt, jag var tvungen att köpa en ny dammsugare, inte sexigt alls om ni frågar mig!!!! Men nu skall jag ta lördagskväll och ladda inför morgondagens födelsedagsfirande.

Ha det gott raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Snön faller”

  1. Så mysigt med såna där spontana tillfällen!

    Dammsugare, ja! Vet vad du pratar om. Några dagar innan julafton gick motorn till vår centraldammsugare sönder! Lånade sonens dammsugare (som låter så man får hjärnskador, typ) tills vi fick hem en ny motor. Som krydda på det så gick cirkulationspumpen till värmepannan sönder härom dagen! HUR OSEXIGT SOM HELST! Hur mycket man än är beredd på att sånt där så är det så tråkigt när det dyker upp. Tänk så mycket god champagne man kan köpa för de pengarna istället!!! 🙂

    Ha en fortsatt fin lördagkväll!

    Kram Lena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *