Hem ljuva hem…. Saker och ting börjar komma på plats i min Lilla Casa efter julen. Saker och ting byter plats och kommer till sin rätt, nya lampor i fönstret och det blir som på nytt igen. Jag går här hemma och pysslar och funderar över livet, drömmer mig bort och hoppas att något av det jag drömmer om kan gå i uppfyllelse…. vad underbart det skulle vara! Men fram tills dess pysslar jag om mitt hem och ser till att jag trivs och gör det till min trygga lilla borg. Ett hem skall för mig vara något att “komma hem till”, ett ställe att finna ro på. Trivs ni där ni bor? Har ni några drömmar om hur ni skulle vilja ha ert boende? Vill ni bo i hus eller lägenhet?
Jag kan tänka mig både och men framförallt vill jag ha ett boende i ett varmare land parallellt med mitt boende i Sverige.
Ja drömma kan man alltid göra, men just nu ser verkligheten ut så här i mitt vardagsum…

hem ljuva hem

hem ljuva hem 1

hem ljuva hem 2

hem ljuva hem 3

hem ljuva hem 6

hem ljuva hem 5

hem ljuva hem 7

hem ljuva hem 4

hem ljuva hem 8

Nej kära bloggisar, sitter just nu i Västerås och skall ut och äta middag och fira min Stora Skatt!

Ha en fin söndagskväll <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

11 tankar om “Hem ljuva hem”

 1. Hoppas ni får en mysig middag i V-ås, ta det försiktigt ute i väglaget (om du kör bil 😉 ). Du har det väldigt stilfullt hemma! Jag har inte alls fallit för mässing/koppartrenden – även om det är fint! – fast igår plockade jag ned mina guldänglar från väggen i sovrummet och tänkte att de är ju inne igen, på sätt och vis, haha. Jag och maken har bott i vårt hus i 25 år i höst, galet! Vi bor billigt numera, och trivs ju bra och kommer nog inte flytta till lägenhet i stan som en del kompisar. Men drömmer lite om ett ännu mer sjönära ställe, ett mindre boende kanske som passar för två men unikt på sitt vis. Vi får se om det dyker upp nångång! Och ett hus i Italien vore inte helt fel! kram Milla

 2. Du har såååå fint vännen!!❤️
  Älskar ditt bord och den mattan får nog landa in hos mig med☺️ Kör försiktigt hem sen för allt i världen!💕
  Kramar!

 3. Grattis till sonen och hoppas ni har en mysig middag.
  Jättefint hemma hos dig, jag håller med dig, det ska vara som en trygg borg där hemma. Vi försöker ju få till ett annat boende i Kroatien, men det går så trögt med alla myndigheter. Men den som vänta på något gott;)
  Ja tänk om något av det man drömmer om kunde gå i uppfyllelse:)
  Kram Maria

 4. Du har så fint och stilrent. Vi bor i ett alldeles för stort hus nu när vi bara är två. Men trivs. Väldigt svårt i vår lilla stad att hitta en bra lägenhet. Vill ju gärna ha en liten uteplats. Nu har vi ju alldeles för stor trädgård. Kram Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *