fjäderlampa

Fjäderlampa på plats så nu kan jag ligga i sängen och njuta av dessa fjädrar på morgnarna och kvällarna :-). Har ju fortfarande projekt sovrum på G, blir inte riktigt klar, men det närmar sig, senaste tillskottet är den fantastiskt fina vita Eos fjäderlampan, har en fjäderlampa på fot i fönstret så nu blev det liksom “det” i sovrummet… nu är det “bara” gardinerna som måste ändras, passar inte alls in i färgen sedan jag gjorde om, men det kommer, blir nog nästa veckas projekt! Fjäderlampan finns i många olika storlekar och jag valde L till taket i sovrummet. Jag köpte min lampa hos Wahlmans interiör, efter att ha hittat dom via Instagram, ibland är det bra med sociala medel :-). Om ni dessutom signar upp er på deras nyhetsbrev första gången ni går in så får ni 15% rabatt på första köpet… det gjorde jag 🙂

fjäderlampa 2

fjäderlampa 1

Här sover jag gott om natten 🙂

Lördagskväll och här skall det ätas ost och drickas champagne … hoppas ni får en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *