wakakuu

När våren flyttar in i garderoben då behöver det rimligtvis inte vara vår i luften, men man vet att den närmar sig och då vill man kanske ha något nytt och inspirerande att sätta på sig. Det svåra är att det redan nu börjar komma in i butikerna och på nätet och det är många gånger det första som kommer som är det snyggaste, men när man vaknar till liv efter vinterhalvåret och tänker tillbaka på det där man såg i januari så är det oftast försent, så vare sig det känns bra i plånboken eller i sinnet så kanske man måste nappa på det där plagget som man “inte” kan vara utan.. ja ni förstår säkert hur jag menar 🙂 Själv har jag lyckats hålla fingrarna i styr men när jag var in hos Wakakuu för några dagar sedan så kliade det riktigt ordentligt så det finns risk för att det kommer ner någonting i shoppingkorgen där… För att även ge er lite inspiration så plockade jag ut några utav mina favoriter men det finns naturligtvis mycket mycket mer!

wakakuu 15

Jag ljuger om jag inte säger att våren och sommaren gärna får komma… snart!

Alla nyheter hos Wakakuu hittar ni HÄR

I eftermiddag fortsätter vi på modespåret då hela veckans outfit kommer upp på bloggen 🙂

Ha en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *