vinterskrud 3

Vinterskrud – snön ligger vit på backen, isen har börjat lagt sig, solen skiner och det är riktigt kallt ute, precis så ser det ut i naturen just nu och det är så vackert! Det är en fröjd att få sätta på sig dom varma skorna, den tjocka jackan, dom fodrade vantarna och den värmande mössan och ge sig ut i detta väder. Det biter i kinderna, när man drar in luft genom näsan är det så att näsborrarna fastnar ihop, det knarrar under skorna, solen glittrar i snön och kroppen fylls av värme och energi. Många tankar och funderingar hinner passera när man går runt för sig själv, bara att ge sig själv den egna tiden att låta tiden “stanna” borde vi nog alla göra ibland.  Det är inte så ofta vi får uppleva dessa härliga dagar så förra helgen tog jag tillfället i akt och gav mig ut på en promenad med kameran i högsta hugg för att försöka fånga känslan av hur vackert det kan vara just dessa dagar.
Och för att sätta ord på detta så säger jag bara vackert, vackert!

vinterskrud

vinterskrud 1

vinterskrud 2

Ta vara på dessa dagar, antingen för dig själv eller tillsammans med någon du tycker om, det finns inte så många av dom <3

Kram
Helen

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Vinterskrud”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *