trattorian

Söndagsbrunch, eller lördagsbrunch, det går lika bra vilket som, det enda jag kan konstatera är att jag älskar brunch! Jag tycker det är så avslappnande och trevligt, och dessutom väldigt god mat. En stund där man kan äta i lugn och ro, äta av det godaste från buffén, dricka något gott och bara vara. När man sedan är klar har oftast bara halva dagen gått, precis som det var för oss igår. Först på morgonen var vi på SATS och tränade, hem och duschade och gjorde oss iordning för att sedan åka till Trattorian för att äta brunch. Det bästaste av det bästaste denna brunch var ju att min Lilla Skatt kom upp och åt med oss, den stora hade tyvärr inte tid :-(, han var med en stund på telefonen istället :-). När vi sen hade ätit klart var klockan bara fyra så det var många timmar kvar av söndagen, inte för att vi orkade göra så mycket, vi åt och drack så mycket så vi kom verkligen in i matkoma. Det finns både fördelar och nackdelar med att ha stora barn som har körkort… innebar ju att vi hade möjligheten att unna oss ett glas vin (eller två) till brunchen, inget man vanligtvis är bortskämd med, men söndagen till ära kunde vi njuta fullt ut och ta tillvara på och njuta av livet, vilket jag tycker man skall göra, vilken dag det än är i veckan <3

trattorian 3

trattorian 1

trattorian 5

trattorian 15

trattorian 7

trattorian 14

trattorian 8

trattorian 9

trattorian 12

trattorian 13

trattorian 2

trattorian 10

trattorian 11

trattorian 4

trattorian 17

trattorian 18

Behöver jag nämna att vi var mätta och belåtna när vi var klara 🙂

Ytterligare ett namn ni skall lägga på minnet, Trattorian på Kungsholmen, Norr Mälarstrand, när ni söker efter ett brunchställe!

Nu kära vänner skall jag rusa vidare till DN:s Gulddraken 2016 som ikväll skall nominera bästa kafé, bar och krog och dessutom skall det försökas slå rekord i champagnefontän….

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Söndagsbrunch”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *