0 0
Read Time:52 Second

stödstrumpor

Strumpor med både stil och verkan. Står ni mycket på dagarna? Reser ni mycket? Tränar ni mycket? Då kanske dom här strumporna är något för er? Jag både går och står mycket på dagarna och reser en del med jämna mellanrum och tycker alltid att det är svårt med strumpor. Nu hittade jag för ett tag sedan stödstrumpor som jag provade och blev helt ”förälskad” Jag har provat olika modeller av stödstrumpor från den största Svenska tillverkaren som heter Funq Wear.

Stödstrumpor har tidigare bara delats ut på sjukhus till äldre som fått problem med åderbråck eller dålig blodcirkulation i benen. Då fanns det 3 färger, svart-vit-natur.

Men de senaste åren har branschen exploderat och det har kommit massor med nya tillverkare som gör stödstrumpor i olika modeller, olika material och fantastiska färgkombinationer.

stödstrumpor

Fung Wear säljs bland annat på NK men ni hittar dom även Här

Just nu får ni 15 % rabatt på alla strumpor om ni anger koden ”VIP15%” i kassan.

Pigga ben ger bra hälsa – Sköt om Er!

stödstrumpor

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Strumpor med stil

  1. Supertack för tipset. Jag har problem med mina ben och en förträngning i vänster av en ven. Vilket gör att jag har lätt för att svälla i olika situationer. Går ofta i stödstrumpor men väljer då de som är neutrala, typ svarta. Men detta var en kul och trevlig grej.

  2. Tack för rabattkoden! 🙂 Jag jobbar som undersköterska på ett äldreboende (natt) och använder alltid stödstrumpor. Är inte lika trött och svullen om benen längre sen jag började använda stödstrumpor. Blev en beställning. Kram Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »