Champagnetips och fredagsmys!

fredagsmys 6

Godmorgon fredag och välkommen du efterlängtade dag. Ja äntligen är fredagen här igen, den dagen i veckan som jag tycker är efterlängtad, dels för att man är ganska trött efter en lång vecka men också för att man vet att när man kommer hem efter jobbet så kan man “göra lite som man vill”, det kan man väl i och för sig göra andra dagar i veckan också, men just fredagar är i alla fall för mig mysig, fredagsmys helt enkelt! Som ni säkert förstått så har vi en liten tradition att “alltid” avsluta veckan och börja fredagskvällen med ett glas champagne och idag tänkte jag ge ett litet tips på en god och mycket prisvärd champagne som oftast finns i mitt kylskåp, nämligen:

Beaumont des Crayères

Torr, nyanserad, mycket frisk smak med inslag av nougat, rostat bröd, röda äpplen, apelsin och kryddor och kostar endast 199 kr på systembolaget

fredagsmys 1

fredagsmys 4

fredagsmys 5

Serveras väl kyld i trevligt sällskap 🙂

Ha en fin fredag raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Champagnetips”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *