frukost 3

Söndagsfrukost med extra allt, ja en sådan frukost blev det imorse. Smög upp ur sängen och ställde mig och bakade scones och stekte amerikanska pannkakor, skar frukt, vispade grädde, kokade kaffe, hällde upp ett glas champagne, slog in paket… Självklart var det frågan om en födelsedag :-). så jag sprang runt som en yr höna i köket för att fixa och göra iordning samtidigt som jag skulle försöka vara lite tyst, kanske misslyckades med just den biten, men frukosten blev väldigt lyckad. Hittade ett nytt recept på amerikanska pannkakor som jag tänkte låta er ta del av, dom blev fantastiskt goda! Till det lite grädde, nutella, färska blåbär, hallon och jordgubbar… mums!! Hade dessutom lyxa till det och köpt en riktig pannkaksstekpanna, lätt att steka i och lagom stora.
Här kommer receptet också..

Amerikanska Pannkakor (ca 8 st)

2 ägg
1 msk smält smör
1 dl grahamsmjöl
2 del vetemjöl
5 dl lättfil
2 tsk bakpulver
1 krm salt

Stek pannkakorna i smör i stekpannan och servera gärna som en tårta.

frukost 1

frukost 2

frukost

frukost 4

Nu fortsätter vi firandet och åker mot  en grillbuffé på Grill….

Ha en fin söndagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Söndagsfrukost”

  1. Åhhh, vilken lyxig födelsedagsfrukost! Hade mer än gärna legat kvar i sängen och lyssnat till bestyren i köket till den.. Grattis till “födelsedagsbarnet” !
    Söndagskram från Kate

  2. Kan tänka mig att födelsedagsbarnet blev glad. Jag kanske får bjuda in dig den 19 april så jag får en lika fin och god frukost 😉 Stor kram till dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *