fruktsallad

I det enkla bor oftast det goda! Så häromkvällen gjorde jag en enkel fruktsallad med lite riven mörk choklad över, så enkelt, så gott och så fräscht. Blandade bara ner lite bananer, äpple, kiwi, vindruvor och apelsin. Lite riven mörk choklad på det så var det klart. Till serveringen sen smög det sig dessutom dit lite god vaniljglass :-). Sen var det bara att krypa upp i soffan och mysa under filten till kvällens film, vi hade nämligen köpt
The Wolf of Wall Street med Leonardo DiCaprio, baserad på en självbiografi som handlar om när börsmäklaren Jordan Belfort förlorar sitt jobb på Wall Street efter svarta måndagen startar han mäklarfirman Stratton Oakmont. Han tjänar en stor förmögenhet på nolltid och går från den amerikanska drömmen till den ohejdade girigheten. Belforts värld består därmed av lyx, sex och hårt festande, men även droger, värdepappersbedrägerier och korruption. Och det blir värre för Belfort när FBI börja snoka. Filmen är nästan tre timmar lång men blir lite utdragen på slutet, men en tragisk film om hur det kan bli när man får för mycket pengar. Väl värd att se!
Ger den betyg 4/5.

fruktsallad

fruktsallad

wolfofwallstreet

Ett tips från mig så här på måndagsmorgonen 🙂

Ha en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “I det enkla bor det goda…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *