per pr

Hem och Trädgård med lite smått och gott. I förra veckan startade jag dagen tidigt på Ulriksdals handelsträdgård där Per Pr hade bjudit in till öppet hus för att visa vårens och sommarens trender när det gäller Hem, Bygg och Trädgård. Ett trevligt event i en fantastisk miljö. Återigen en sån där upplevelse där man vill byta ut mycket av sitt hem, jag hittade ett nytt golv från Tarkett, nya sängar från Carpe diem, nya knivar och kastruller från Yaxell, global och scanpan…. fanns mycket oemotståndligt att gotta sig i :-). Förutom denna upplevelse bjöds det på en god och nyttig frukost, om man inte gjorde som jag, började med en nybakad semla bakad av bästa “bagaren” “Fredriks fika”…
Följ med in i Handelsträdgården 🙂

per pr 1

per pr 3

per pr 4

per pr 6

per pr 12

per pr 10

per pr 8

per pr 9

per pr 13

per pr 17

per pr 18

per pr 5

per pr 7

per pr 16

per pr 14

per pr 15

Ser verkligen fram emot våren…

Hoppas ni får en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Hem och Trädgård”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *