bönpasta

Bönpasta med en krämig och go sås på creme fraiche och lövbiff… mumsigt och gott vilken dag i veckan som helst. Äter normalt inte pasta, gör dock mina undantag ibland och då blir det oftast bönpasta, jag har hittat mina favoriter hos Risentas bönpasta, finns säkert många fler som gör bönpasta…
Middagen den här kvällen bestod alltså av bönpasta och sedan gjorde jag en sås på creme fraiche – chilli paprika. Det är så löjligt enkelt men fantastiskt gott då chilli paprikan ger en fantastisk styrka i såsen. Jag steker lövbiffen i stekpannan utan någon krydda sedan häller jag bara på creme fraichen och låter det får koka ihop en stund innan jag serverar det med bönpastan, lite paprika, sallad och riven parmesan. Det kan inte bli lättare, gå snabbare och ändå bli så gott 🙂 Testa!

bönpasta 1

bönpasta 2

bönpasta 3

Önskar Er en riktigt mysig torsdag….

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *