Vem älskar inte Valentine och Denim!? På söndag är det alla hjärtans dag och snar kommer förhoppningsvis våren och då är det som alltid en stor boom vad gäller Denim. I vår är det alla varianter av denim, höga midjor, låga midjor, trasiga jeans, boyfriend och mycket korta jeans, både smala och vida, så vi har mycket roligt att se fram emot. Ellos har skapat ett stort “ha” begär inför Valentine och våren eftersom vi älskar Valentine och Denim och jag har plockat ut mina favoriter bland dessa saker, hoppas ni tycker om dom, men missa inte att gå in och kolla på alla produkterna, ni vet ju att smaken är som baken…. 🙂
Just nu får ni dessutom 30% rabatt på dyraste varan 
(30% rabatt på din dyraste vara Nybeställning över 200kr efter avdragenrabatt på skor, kläder, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor. Max 1 gång per kund. Gäller ej prissänkta varor eller produkter markerade med ” Ej rabatt”. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.)

Använd rabattkoden 335403 i kassan!

ellos 18

ellos 16

Alla Valentines produkter hittar ni HÄR

ellos 5

ellos 17

En hint och en längtan till våren så hittar ni alla denimplagg HÄR

Själv är jag jättesugen på ett par “snickarbyxor” :-)… hoppas ni hittar något snyggt och missa inte rabattkoden!

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *