Till sovrummet finns det mycket fint att inreda med, mitt sovrum går ju i gråa och vita toner och jag är så himla nöjd med mitt senaste köp, den vita EOS fjäderlampan i taket. Sen finns det alltid lite små detaljer som gör Det! Lampan köpte jag hos Wahlmans interiör och häromkvällen när jag för ovanlighetens skull hade några minuter över så gick jag in dit igen för att drömma om lite mer saker till sovrummet och hittade en hel del som skulle passa in där, jag måste bara “strukterara” om lite grann för att få till den sista touchen :-). Men dom här kuddarna, tavlorna, ljusstakarna och mer därtill skulle passa alldeles utmärk i mitt sovrum, eller vad tycker ni 🙂

sovrum 13

Man skulle kunna sitta hela kvällarna och drömma sig bort om allt fint man vill ha till hemmet. Allt detta och mycket mer hittar ni Här
Hoppas ni också hittar något fint!

Nu önskar jag Er en härlig måndagskväll, själv skall jag ila vidare till ett 4-good event om att förverkliga drömmar, följa sitt hjärta och go your own way…

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Till sovrummet”

  1. Tack för fina tips! Jag har fjäderlampan väntandes hemma i en kartong. Ska sitta i vårt sovrum, om det blir klart nångång… Renovera själv med mest helger till förfogande tar tiiiid och lite problem på vägen uppstod förstås med 🙂 Har du hängt lampan högt eller lägre? Vet inte riktigt hur vi ska göra, får välan se hur det ter sig. Har valt en storlek M. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *