Spread your wings med inspiration från dom bästa… En kväll som får en att tänka efter vart man är i livet, vad man vill göra och om man vågar förverkliga sina drömmar, inspirerande föreläsare som på olika sätt har nått sina drömmar vilket även gav många härliga skratt under kvällen för det visar sig att vägen till framgång ibland måste innebära några lögner, iallafall när det gäller Granits grundare Susanne Liljenberg, ja alla hade som sina sköna solskenshistorier. Ett till kvällen fyllt Rival och till större delen kvinnor. Men vilken härlig stämning! Det måste vara fantastiskt härligt för grundarna Carina Sunding och Marie Thorslund att stå där på scenen och hälsa alla välkommen…

4 good 1

4 good 4

Hon är tjejen som går sin egen väg! Carolina Gynning är inte bara Årets entreprenör, hon är även konstnär, kreatör, designer, skådespelare, författare och programledare. Hon är en doer som drivs av passion och kärlek för livet och mänskligheten. Hon är orädd och bryr sig inte vad andra tycker.

4 good 3
Här är det liveinspelning för Sunshines podd med Carolina Gynning

4 good 8

Susanne Liljenberg är en serieentreprenör som verkligen spreads her wings! Ingenting är omöjligt. Hon är en av grundarna till inredningskedjan GRANIT och har varit med och grundat succékonceptet LEVA Kungslador på Gotland, värdshuset Guldkaggen på Gotland och driver även idag ett eget creperi med fem familjer.

En liten paus i mitten av alla dessa fantastiska föreläsare och det bjöds på vin och choklad, ny choklad från Marabou som kommer ut i butik inom kort, vansinnigt god!

4 good 5

4 good 6

4 good 7

4 good 2

Kvällens Sunshine Story var från superentreprenörerna Maria Carlssonoch Marina Asplund. De lärde känna varandra via Instagram och tog en fika. Där och då bestämde de sig för att starta Stockholms skönaste rawfoodcafé och ge svenskarna ett helt nytt fikakoncept. Men hur? De kastar sig ut i sociala medier och tack vare crowdfounding är drömmen en verklighet bara ett halvår senare och STHLM RAW öppnar dörrarna vid Hornstull i Stockholm!

4 good 9

Nassim Al Fakir är programledare (visst känner du igen honom från bl a Bolibompa), musiker, träningsprofil och ja, han är bror till Salem Al Fakir och är snögubben Olof i Frost. För första gången berättar han om sitt liv och hur det var att växa upp i den musikaliska Al Fakir familjen!

4 good 10

4 good 11
“I´m an Alien……”

Det är bara att inse att allting är möjligt, man skall bara våga ta steget…. jag vill jag vill jag vill!!!!!

Har ni möjlighet att gå på några av dessa event i Stockholm, Göteborg eller Malmö så gör det, det ger så mycket energi.

Sköt om Er och ha en fin torsdag.

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *