washologi

Ren tvätt, ljuva svaga dofter och dessutom svensk tillverkat. Jag har provat Washologi och deras tvättmedel. Det senaste jag provade var när jag tvättade mina träningskläder, dom får en väldigt speciell doft som är svår att få bort när man tvättar, så läste jag om just Washologi för några veckor sedan och såg att dom även hade tvättmedel för träningskläder, så klick klick och sedan fanns det att hämta ut på posten, visst är det praktiskt :-). Washologi är som jag skrev ett svensktillverkat avancerat tvätt-, mjukmedel och linnevatten som är miljövänligt. Washologi betyder “läran om tvätt”. Tvättmedlet är dessutom anpassat för att ge rena kläder redan vid låga temperaturer, jag tycker det här är toppen! Så efter att ha provat det här så kommer det bli mitt tvättmedel framöver.. Så roligt att prova på något nytt och man känner att man verkligen tycker om det. Just nu har dessutom Agnes Amelia 25 % rabatt på produkterna, använd koden Wash25 i kassan.

washologi 1

Nu väntar trevliga stunder i tvättstugan 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Ren tvätt”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *