zara home

Fjädrar i sängen men inte vilka fjädrar som helst utan gråa fina fjädrar som dekorerar den nya kudden från Zara Home 🙂 I lördags tog vi en utflykt till MOS (Mall of Scandinavia), ett väldigt sällan besökt shoppingcentrum trots att jag har så nära, men jag tycker det är så omständigt med parkeringar så jag drar mig för att åka dit, men ibland är ändå alternativet bättre än att åka ner på stan, så i lördags när jag var tvungen att uträtta lite ärenden så fick det bli MOS. Och där sprang jag på denna härliga fjäderkudde på Zara Home, var ute efter en grå kudde till sovrummet och tänkte vänta tills MIO fick hem den gråa “virkade” kudden men så hittade jag den här i stället och blev genast galet förtjust 🙂
Vad tycker ni?

zara home 1

zara home 3

zara home 4

zara home 5

En liten kudde att trösta mig emot denna eländiga dag, nu skall jag bege mig till frissan!

Have a nice evening 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Fjädrar i sängen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *