elle mat och vin

Elle mat & vin och choklad kan väl få vem som helst att krypa upp i soffan? Jag har precis börjat prenumerera på Elle mat & vin, glatt överraskad! Mycket goda tips och idéer, det gillar jag. Det är så lätt att fastna i sina gamla invanda matvanor, så in mer lite nytänkande. Är ju som ni vet vid det här laget också väldigt förtjust i choklad så när vi var ner på mässan i Göteborg förra helgen sprang jag på en av mina favorit märken när det gäller choklad, Michel Cluizel, så det blev helt enkelt en påse med choklad, visste nog inte riktigt själv vad jag stoppade ner :-). När jag satte mig och skulle titta i tidningen och tog fram chokladen, en liten ask jag köpt som jag trodde det var små chokladbitar i, ni vet dom här 70 %iga man kan köpa från Marabou i kartong, så blev jag glatt överraskad, däri låg dom sötaste små pralinerna med en härlig blandning så jag var ju bara tvungen att knäppa lite kort… tänk så man är 🙂

elle mat och vin 2

elle mat och vin 3

Choklad gör iallfall mig glad 🙂

Ha en fin fredag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Tidningar och choklad”

  1. Vilka utsökt finns praliner. Man blir glad bara av att titta på dem. Magasin och choklad, vilken lyxstund för en stressad kvinna.
    Trevlig helg!
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *