fujifilm x-t10 2

Fujifilm X-T10 har fått flyttat hem till mig för att underlätta min fotografering. Jag tar ju enormt mycket kort och släpar ständigt runt på min gigantiskt stora Nikon D600, i och för sig den bästa kameran i mina ögon, tar så enormt fina kort men väger lika mycket som en resväska, så när jag är ute på lite mindre event så passar det bättre med en liten mindre kamera men då jag är väldigt noga med bildkvalitén på mina bilder så är det svårt att hitta en kamera att bli nöjd med, men nu har jag lyckats, efter tips från olika kamera experter, och då hamnade det i en Fujifilm X-T10.

” Kameran riktar sig till fotoentusiaster som önskar en liten och smidig kamera med massor av möjligheter och en enastående bildkvalitet. Den snabba och högupplösta elektroniska sökaren i kombination med en överskådlig och enkel hantering såväl som ett helt nyutvecklat autofokussystem gör det enklare än någonsin att fånga ögonblicken.”

Problemet jag står inför nu, och som “förstörde” min lördagskväll är ju det här med tekniken, jag tycker verkligen inte om att läsa bruksanvisningar och på det en ny kamera, så igår kväll var jag inte rolig att ha att göra med, riktigt sur var jag över att jag inte fick saker och ting att fungera, för för mig skall det bara fungera och helst skall jag förstå allt på engång också :-).. men det är väl bara att bita ihop, låta det ta den tid det tar att lära sig den, jag får ta med båda kamerorna till Italien så jag inte riskerar att bli utan bilder 🙂

fujifilm x-t10 1

Designade den lite “Helen extra” med ett retroband och en orangeavtryckare och hoppas att den här snyggingen och jag kommer att trivas tillsammans 🙂

Nej kära vänner, nu är det äntligen söndagkväll, själv har jag jobbat hela dagen, så nu skall jag försöka packa lite grann innan det är dags att kasta sig framför tv:n med en god varmrökt laxsallad till kvällsmat!

Hoppas ni haft en fin helg!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “New Camera in my house”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *