lensstore 1

Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv… ibland kan jag förstå Magnus Uggla som gömmer sig bakom sina solglasögon, det är igen som ser om man är omejkad eller trött :-), skämt och sido! Det är skönt med solglasögon nu när våren och solen börjar titta fram, och ett måste med en bra lins för att skydda ögonen. Ni vet väl att det är farligt att köpa dom här billiga glasögonen som inte har linser som står emot solens farliga strålar?! Dom är många gånger väldigt snygga, men som sagt, inte alls bra för ögonen! Jag har letat några som jag kunnat ta med mig nu när jag skall iväg på lite skidresor och blev tipsad om Lensstore, jag trodde dom bara hade linser, men så var det ju inte! Så där hittade jag ett par som både var lite tuff men ändå passande i många sammanhang, inte så extrema 🙂 ifrån Jil Sander, men som vanligt svårt att bestämma sig för det finns så mycket snygga glasögon. Men till slut knappade jag hem dom i hopp om att hinna få dom innan jag åkte och det var inga problem alls, dom var hemma hos mig på två dagar, sånt gillar jag när man beställer på nätet, så nu får dom följa med både till Italien och till Åre…

lensstore

lensstore 2

lensstore 3

Så passa på att hitta ett par bra solglasögon innan solen tittar fram som mest!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Bakom mina solglasögon”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *