maybeuaty

MayBeauty har en av dom mest effektivaste maskerna på marknaden där iallafall jag både känner och ser skillnaden före och efter jag har lagt den. Jag har alltid tidigare haft den omskrivna The Incredible Face Mask som man penslar på och sedan drar av som ett extra skinn, där man får passa sig så att man inte lägger masken på ögonbrynen om man vill behålla dom 🙂 men som ger ett fantastiskt resultat. Den köpte jag den här gången också i och för sig, men nu provade jag även en av dom nya The Incredible Pore mask, jag har dock inte problem med mina porer men dom behöver ändå rengöras på djupet med jämna mellanrum för att huden skall kunna andas och skapa nya fräscha lager och eftersom masken rensar ut talg och fett så får man ett fint resultat. Gjorde den i helgen och känner mig len som en barnstjärt :-).
Man lägger på masken med fingrarna i hela ansiktet med ett litet avstånd från ögonen, låter den sitta i ca 20-30 min sen tvättar man av den i varmt vatten, den sitter rätt bra, som lera, så man får tvätta några gånger innan den lossnar, men resultatet blir fantastiskt!

maybeauty

maybeauty 1

maybeauty 2
Ett “prova på kit” för 8 behandlingar kostar 174,30 (efter rabatten på 30%). Denna mask hittar ni Här

maybeauty 3
Så här ser det ut när man drar av den andra masken, The Incredible Face mask 🙂
5 ansiktsmasker + pensel + guide för endast 174,30 (efter rabatten på 30%)
Denna mask hittar ni Här

Har ni provat någon av maskerna tidigare?
Om inte så passa på nu, jag har möjligheten att erbjuda er 30% rabatt  på det redan låga priset, ange bara helenmars i kassan när ni betalar.
Erbjudandet gäller t.o.m 31 mars

Så passa på att göra huden ren och fräsch till ett bra pris 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Du underbara ansiktsmask”

  1. Har skickat efter denna mask och den är väl bra. Men…företaget. Inte fick jag rabatten som utlovat och dessutom kommer påminnelse med hot om indrivning trots att det var betalt på direkten. Nej aldrig mer. Kan ju inte du hjälpa förstås. Ha det bäst. Kram Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *