Courmayeur och behandlas som en drottning! Jag finner inte ord till hur denna magiska semester har börjat, jag är helt mållös! På flygplatsen blir vi upphämtade med transfer för att ta oss till hotellet som ligger cirka två timmar från Geneves flygplats. När vi kommer ut från gaten och flygplatsen står en kille med mitt namn på en skylt och visar oss ut till bilen, bilen!! Här tappar jag både tid, rum, ord och fattning. Där utanför står en Maserati och väntar som skall ta oss till hotellet. Jag säger bara wow! Vilken start på semestern, hur skall denna resa sluta? Vi passerar landskapen i Schweiz, rullar en bit genom Frankrike och sedan in till Mont Blanc och Courmayeur. Vi stannar en liten bit utanför Courmayeur, närmare bestämt 2,5 km utanför, på hotell Auberge de la Maison, en 4 stjärnigt Resort och Spa hotell som fått bra omdömen både vad gäller boende och mat och här skall vi alltså bo. Här blir vi visade till ett rum, men inte det heller vilket rum som helst, utan juniorsviten! Jag vet inte vad vi gjort som förtjänat detta :-).

image

image

image

image

image

image

image

 image

image

image

Njuter för fullt och klagar inte på något… Nu skall vi vidare på Spa..

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *