spa courmayeur

Terme di Pre Saint dider, ett underbart Spa här nere i Courmayeur. I går när vi landande och kom fram till hotellet packade vi upp våra väskor och gav oss direkt iväg till Terme di Pre Saint Didier för att relaxa lite grann. En bra start på dessa härliga skiddagar som väntar här nere. Att bara få koppla av och bli omhändertagen. Började i och för sig spavistelsen med ett träningspass innan vi myste in oss i morgonrockarna, stack fötterna i tofflorna och slog oss ned i loungemöblerna med ett glas champagne i handen. För vid sådana här tillfällen kan även jag slappna av och ta det lugnt. Underbart härliga pooler, god mat och nyttig dessutom och utöver det bra service. En semester kan inte börja bättre…

image

image

image

image

image

image

image

Nu är det lite frukost i magen som väntar sen skall jag ta e shuttle till backen och möta upp Lorenzo för några timmars lektioner 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Terme di Pre Saint Didier”

  1. Ser härligt ut. Vad ambitiös du är som tar lektioner.
    Hoppas allt blir bra där du är och lycka till med skidlektionerna.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *