Auberge De La Maison Alpine Resort & Spa! En av dom bästa hotellen i Courmayeur ( har vi fått veta här nere på plats). En magisk liten plats, 2,5 km från själva Courmayeur by. Här blir vi så väl omhändertagna, vart vi än vill åka kan vi bara beställa shuttle så kör dom oss. Ett nyrenoverat hotell med fantastisk service, god mat, vår juniorsvit är magisk, en riktig svit i alpmiljö. På kvällarna när vi är nere i restaurangen och äter middag är dom inne på rummet och lägger fram mattan bredvid sängen, ställer fram tofflorna, lägger en nattkräm på huvudkudden.. Ja ni må tro att jag trivs som fisken i vattnet. Vid receptionen finns många små loungerum och några med öppenspis där man gärna sätter sig efter en dag i backen och njuter av något gott att dricka, på tidig kväll dukar dom dessutom upp em fin liten After Ski buffé, så vill man inte lämna hotellet mer än för skidåkningen på dagarna så behövs det inte, man har allt inom dessa väggar. Igår kväll hade vi åter en fantastisk middag i matsalen.. Se och njut 🙂

image

imageimage

Auberge de la maison

Auberge de la maison

Auberge de la maison

Auberge de la maison

Auberge de la maison

Auberge de la maison

Auberge de la maison

Njuter varenda sekund! Ett tips på hotell om ni skall till Courmayeur!

Nu är det dags att fånga dagen och bege sig ut i backarna… Men först en tur upp till toppen med Sky Way!

Mont Blanc here we come!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Auberge De La Maison”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *