Shopping i Courmayeur gör man i dom små gränderna nere i byn, självklart mycket skidshoppar men även andra små mysiga butiker. Dom har öppet på morgonen fram till lunch sen stänger dom och öppnar vid fem tiden igen och har öppet en stund inpå kvällen. Just nu när vi är här är det en mellanvecka, veckan efter sportloven och veckan innan påsk så här är ganska lugnt. I backarna åker man utan köer i liftarna och det är inga problem att få bord på restaurangerna. Vädret är topp! Nere i byn på dagarna är det 8 grader varmt, igår satt jag i backen och bloggade och drack prosecco i bara en tröja, underbart!! Det här ett ställe jag vill återvända till av många anledningar. Här är några av dom…

imageimage

Shopping i courmayeurShopping i Courmayeur

Vitaestilo

Dagen har vi spenderat i backen, vår sista dag :-(. Ikväll skall vi ta oss upp i backen med kabinbanandär vi blir upphämtade med en skoter för att äta middag på en restaurang mitt i backen… Så! Ha en fin lördagskväll ❤️

Kram

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Shopping i Courmayeur”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *