Dahlbom fick bli Broken! Här uppe i Åre är det full fart hela tiden, man hinner knappt somna förrän man skall upp igen, hinner knappt sätta på sig skidorna innan det är dags för lunch och After Ski. När man kommer tillbaka till stugan hinner man nätt och jämt in i duschen innan det är dags att åka in till Åre och äta. Här är verkligen alla ute tidigt och äter. Häromkvällen hade Lilla Skatten bestämt att vi skulle äta på Broken, var där vid halv sju och det var redan fullt! Minst 40 min väntetid, och det hade vi inte tid med :-), så vi gick rakt över gatan till Dahlbom och käkade istället, och wow vilken meny dom hade, vi blev både mätta och överraskade så det kan jag rekommendera om ni skall hit upp! Några pics från middagen…

Dahlbom

Dahlbom

Dahlbom

Dahlbom

Dahlbom

En supermysig kväll som avslutades hemma i soffan framför “Gåsmamman”.

Idag skall jag lämna backen därhän och umgås med min Stora Skatt som också kommit hit upp <3 innan det är dags att rulla ner mot mor och far för lite middag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Dahlbom”

 1. Jädrar vad det såg gott ut :). Och vilken tur att det blev en fullträff när den önskade restaurangen inte var “tillgänglig”!!
  Ha en mysig dag med nära och kära.
  Kram Kram

 2. Älskar verkligen Åre, vi firade nyåret där och bodde då på holiday club.
  Hur bor ni? Kan du rekomendra något bra boende? Bör väl vara ute i god tid när man ska åka dit.
  Ha en fortsatt skön semester i Åre.
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *