the healthy box

The Healthy Box i rätt tid! Blev så glad häromdagen när jag kom hem och The Healthy Box hade landat hemma. Efter påskens goda middagar, drycker och godiset i äggen så är det dags att ta tag i “livet” och matrutinerna. Det är gott att synda och äta det där lilla extra men det är mindre roligt efteråt när man skall återgå till det “normala”. Det där sockersuget är svårt att komma över… Men nu kom som sagt räddaren i nöden när denna hälsosammabox kom, så nu blev jag inspirerad igen :-). Den här månaden var det glutenfria knäcke från Friggs, goda nötter från Parrots, omega-3, chiafrön från Renée Voltairé, proteinflingor från Risenta, svarta bönor rån gogreen, raw energibar från Eco och lite intressant läsning från Topp Hälsa. Har ni inte testat boxen själv så gör gärna det, eller ge bort en till en vän… Allt om boxarna kan ni läsa Här

the healthy box 2

the healthy box 1

Hoppas ni får en fin kväll, själv skall jag börja packa goodiebagsen till imorgon kväll 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *