Påskgrillning på annandag påsk i strålande solsken fick bli avslutningen på den här långhelgen. Vilket väder annandag påsk bjöd på, det var helt magiskt, själv somnade jag i solen en stund mellan alla tvättmaskiner som skulle tvättas, så ljuvligt, kändes som en högsommardag där jag satt helt i lä. Säga vad man vill men ordspråket “borta bra men hemma bäst” passar väldigt bra tycker jag. Efter närmare två veckor på resande fot så var det skönt att komma hem i söndagsnatt. Måndagen (annandag påsk) gick åt till att packa upp och tvätta och förbereda kommande arbetsvecka. Med tanke på det fina vädret så gick det inte undgå att ta fram grillen och grilla en god köttbit, äta en god sallad och dricka ett glas rött, ja men det var ju helt magiskt. Sen avslutades kvällen uppkrupen i soffan med några Bubbies (ni vet den fantastiskt goda glassen från Hawaii) och 30 grader i februari, ibland har man det ganska bra genom att inte göra så mycket, trots att jag varit ledig så känner jag mig lite trött men det är väl inte så konstigt när man stått i backarna och fått friskluft hela dagarna, det är jag inte van vid :-). Den här veckan bjuder på lite event på kvällarna i slutet av veckan. Ni har väl inte glömt att anmäla Er till modevisningen på torsdagkväll?  Läs mer om eventet HÄR
Ingen rast och ingen ro 🙂
Men här lite pics från påskgrillningen…

Påskgrillning

Påskgrillning 1

påskgrillning 2

påskgrillning 3

påskgrillning 4

bubbies

Har ni inte provat dessa godingar ännu så skulle jag rekommendera er att göra det 😉

Hoppas ni haft en fin påskledighet.

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

9 tankar om “Påskgrillning”

 1. Härligt med grill när vädret tillåter. Har inte provat den glassen men det måste jag göra.
  Ha en bra arbetsvecka nu, denna kortvecka.
  Kram
  Maria

 2. Så härligt att kunna sitta ute och grilla. Här får vi vänta ett tag till med det. Det ser ju hur mumsigt ut som helst. Ha en fin dag. kram Annika

 3. Ja, men visst är det härligt att grilla. Vi grillade också i påsk. Så Mumsigt. Men jag undrar allt var man kan hitta den glassen. Har aldrig sett den i vår lilla stad. Däremot har jag provat lite av produkterna du jobbar med. Finfina grejer. Kram Inger

  1. Hej Inger!
   Ja visst är det härligt! Den fantastiska glassen har jag köpt på Ica Maxi 🙂

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *