äntligen hemma 3

Äntligen hemma! Borta bra men hemma bäst, nu har jag börjat landa här hemma och det är så skönt att gå och pyssla, har köpt lite nya blommor och försöker få lite harmoni i mig själv. Det är ibland inte så lätt att hitta den här tryggheten i hemmet när man är borta så mycket som jag är, men nu skall det väl bli några lugnare veckor framöver hoppas jag. Lite fix har jag iallafall hunnit med under dom här dagarna…

äntligen hemma 1

äntligen hemma 2

äntligen hemma

Ha en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Äntligen hemma”

  1. Vilka fönster och vad superfint du har gjort på fönsterbrädet. Verkligen elegant och stilfullt men med en twist. Du har smak och du inspirerar alltid. Så fint med fönster som har utsikt, tycker jag som bor direkt på backen. 🙂
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *