EXPRESS YOURSELF

Express yourself! Det är vad 4-good eventet handlar om nästa gång det är dags här i Stockholm och det är måndagen den 25 april. Under kvällen kommer vi att möta Sofia Wistam som lever efter livsfilosofin att våga vara annorlunda, Måns Möller berättar sin starka story om kärleken till livet och sist men inte minst Anna Benson som peppar oss till att tänka Why not? Och som vanligt mingel, vin och goodiebags. En hel kväll på Rival fylld av energi och som vanligt alltid fullsatt. Vill ni läsa mer om eventet så hittar ni all information HÄR
Vill ni gå?
Nu har ni chansen att vinna 2 biljetter till Express yourself den 25 april.
(1 person vinner 2 biljetter)

Det enda ni behöver göra är att svara på frågan här nedan, motivera varför just Ni skall vinna och dela tävlingen på dom sociala medier ni har, glömt inte att tagga med “vitaestilo”.

Vart går nästa solskensresa med 4-good? 
(svaret hittar ni HÄR)

Tävlingen pågår fram till och med nästa söndag, den 10 april.

Lycka till!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

9 tankar om “Express yourself”

 1. Rätt svar: Mallorca
  När man är 50+ känner man att man vågar vara annorlunda och behöver en push att tänka “why not” när man vill prova lite nya saker………
  Och man är klok nog att känna stark kärlek till livet……..varje dag.
  Så dessa tre föreläsare skulle passa mig och en väninna toppen att lyssna på.
  Kram Lena

 2. Rätt svar är Mallorca!
  Skulle vara så trevligt att få komma till storstan och lyssna på dessa härliga föreläsare och få lite inspiration till livet, som småbarnsmamma 🙂 Skulle ta med min fina dotter!

 3. Rätt svar Mallorca.
  Just nu känns allt på jobbet väldigt tungt och skulle behöva lite ny energi. Skulle självklart ta med min väninna Mia , som inte trivs på sitt jobb, utan letar efter nytt och behöver en energi boost 💪🏻

 4. Mallorca. Ibland så tappar man balansen i livet och tron på vad man håller på med, man behöver ladda ny energi, bli inspirerad av andra, och bli boostad att fortsätta sin dröm.

 5. Resam går till Mallorca, en pärla till ö 😃 Ja vad ska jag säga… förra gången vann jag inte men hoppas att fru Fortuna är med mig denna gång 👍 Jag vill ta med min bästa väninna på denna underbara kväll. Vi både skrattar och gråter ihop och är det något vi kan behöva just nu så är det lite extra pepp i vardagen.
  När vi lämnar Express Yourself och kommer ut på gatan så kommer vi garanterat att gå på moln… lyckomoln 😃

 6. Hejsan !

  Svar = Mallorca

  Motivering = Det här upplägget är nästan för bra för att vara sant!
  Älskar Sofia sedan länge och Måns Möller är en idol! Blev djup tagen av hans föreställning om hans autistiske son . Har det på nära håll i familjen ..
  Gärna mer av honom!

  Anna Benson låter så intressant ! Började måla på ett lite speciellt sätt när jag var sjukskriven för ca 2 år sedan .Sålde lite av mina alster(tecknar med kalligrafipennor och använder akvarell som flyter ut lite .. mestadels pastelliga fantasiugglor :-)) men skulle så gärna få lite inspiration och pepp att våga mer med det !

  En tågresa från Västerås till Stockholm där bästa vänninan bor är perfekt och lagom en vardagskväll !

  Carpe Diem !

  Mvh Erica

 7. Mallorca!
  Jag skulle ge detta event till mina föräldrar som verkligen behöver komma ifrån vardagen och ha något roligt i sitt liv. Jag tror detta skulle lysa upp deras liv flera månader efteråt!

 8. Rätt svar är Mallorca, jag skulle vilja vinna och ge denna fina gåva till min storasyster som precis sagt upp sig från ett allt för slitit jobb för att hjälpa mig som är svårt sjuk. Hon letar nya vägar i livet, och det här skulle ge henne inspiration att hitta rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *