nu3

Nu3… Ytterligare en box har landat i min brevlåda. Ni måste tro att jag samlar på boxar, nu3, the healthy box, testagram.. men faktum är att jag så sällan har tid att sitta ner och läsa tidningar, vilket jag önskade att jag hade, för det är väldigt skön avkoppling! Men istället, eller nästan istället för, jag prenumererar på tidningar också, som oftast läggs på hög 🙂 så har jag några härliga boxar istället, för jag behöver alltid mat och nyttigheter till både frukost, lunch, middag och mellanmål och även lite vitaminer. Nu3 kom jag i kontakt med förra året och gillade verkligen deras produkter. Dom har ju 100-tals märken att välja bland förutom sitt egna Nu3, dom är på något sätt framtidens näring redan idag. Så här såg min beställning ut den här gången… provade lite nytt som jag inte provat tidigare, vad modig jag är va.. haha!

nu3 1

nu3 2

Allt om Nu3 och deras produkter hittar ni Här om ni vill läsa mer.

Zzz.. Lördagssmorgon, rejält trött , men nu är det bara att nypa sig i kinderna och kasta sig i bilen och åka och träna sen iväg på lite mys i eftermiddag och kväll 🙂

Ha en fin lördag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *